Κυριακή, 18 Απριλίου

Η Θήβα άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, άνοιξε η αυλαία για τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης.

Η πόλη της Θήβας φόρεσε τα γιορτινά της και υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους, σε μία υπέροχη γιορτή που διοργάνωσαν ο Δήμος Θηβαίων,  ο Δημοτικός Οργανισμός(ΔΟΘ) και η Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρησης (ΔΗΚΕΘ).

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης πολλές δραστηριότητες και δρώμενα για τα παιδιά όπως facepainting, εργαστήρια,  παιχνίδι με χριστουγεννιάτικες φιγούρες (Άι Βασίλη, χιονάνθρωπο, ξωτικά κα) , ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από DJ και σαξοφωνίστα!

Τον φωτεινό διάκοσμο του πανύψηλου και εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψε ο Δήμαρχος Θηβαίων  Σπύρος Νικολάου, ευχόμενος σε δημότες και επισκέπτες “Καλές Γιορτές με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία”.

Το Σαββατοκύριακο φωταγωγήθηκαν και τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα της συνοικίας Κοντίτο Θήβας και των Τοπικών Κοινοτήτων Νεοχωρακίου, Μελισσοχωρίου, Πλαταιών με αντίστοιχες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Share.

Leave A Reply