Πέμπτη, 15 Απριλίου

“Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ” στο Ηρώδειο, για τα παιδιά με καρκίνο

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Η Θυσία του Αβραάμ”, το αριστούργημα του Βιτσέντζου Κορνάρου, έρχεται στο Ηρώδειο την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, με μια μοναδική σύμπλευση κορυφαίων συντελεστών όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Ψαραντώνης και η Νίκη Ξυλούρη, πλαισιωμένοι από την Χορωδία Βυζαντινής μουσικής “Τέττιξ” υπό την διεύθυνση του Γιώργου Ναούμ και καταξιωμένους ηθοποιούς, μουσικούς και χορευτές.
Την σκηνοθεσία και επιμέλεια κειμένου υπογράφει ο Ηλίας Μαλανδρής και την μουσική ο Χρήστος Λεοντής & ο Αντώνης Παπαγγελής.

Το έργο ανεβαίνει με πρωτοβουλία της Εταιρίας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και τη συνεργασία του The Greek Institute που εδρεύει στο Harvard στη Βοστώνη.

Τα καθαρά έσοδα που θα προκύψουν από την παράσταση θα διατεθούν από την Εταιρία Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Προπώληση μέσω του δικτύου της viva.gr

Τιμές εισιτηρίων
Άνω διάζωμα: 15€
Ζώνη Γ’: 25€
Ζώνη Β’: 35€
Ζώνη Α’: 45€
Διακεκριμένη: 65€
Εκπτωτικά εισιτήρια: 10€ (*)
(*) Τα εκπτωτικά εισιτήρια εκδίδονται στο Άνω Διάζωμα σε περιορισμένο αριθμό και αφορούν ΑΜΕΑ, φοιτητές και ανέργους (κατόχους κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ).

Share.

Leave A Reply