Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Η “Ζηνοβία”… σαρώνει και τη Βοιωτία

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την κατάσταση που επικρατεί στη Βοιωτία, από την επέλαση του χιονιά, περιγράφει σε ανακοίνωση της η αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά  ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  στο Γραφείο της Πολιτικής  Προστασίας της Π.Ε. Βοιωτίας  στη 1 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Ισχυρές και θυελλώδεις χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές του Ελικώνα (Κυριάκι – Αγία Άννα – Κορώνεια -Αγία Τριάδα), από τις νυκτερινές ώρες του Σαββάτου και συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια των πρωινών και μεσημβρινών ωρών της Κυριακής.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, έντονες χιονοπτώσεις εκδηλώθηκαν στις ορεινές περιοχές του Ελικώνα  (Κυριάκι – Αγία Άννα – Κορώνεια -Αγία Τριάδα), του  Παρνασσού (Λιβάδι Αράχοβας –Αράχοβα- Δαύλεια – Δίστομο), στα χωριά του Δήμου Θηβών και  Αλιάρτου (Θεσπιές – Νεοχωράκι- – Παλιοπαναγιά –  Καννάβαρι –Βάγια – Μαυρομάτι ,  Λουτουφί – Μελισσοχώρι – Λεύκτρα –Πλαταιές, στα χωριά του Δήμου Τανάγρας (Άγιος Θωμάς, Καλλιθέα, Άρμα, Τανάγρα) καθώς και στα χωριά των Δερβενοχωρίων (Πύλη, Σκούρτα, Στεφάνη).

Όλοι οι δρόμοι της Βοιωτίας, παραμένουν ανοικτοί και η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Σε δήλωση της η κ. Παπαθωμά τονίζει:

“Μια μεγάλη μάχη πραγματοποιήθηκε και πραγματοποιείται καθ’ όλη την διάρκεια της νύκτας και έως αυτή την στιγμή.

Η Πολιτική Προστασία εργάζεται ασταμάτητα εν μέσω αντίξοων συνθηκών για την αποκατάσταση  του οδικού μας δικτύου.

Όλοι οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, έχουμε  ξεπεράσει τον εαυτό μας, με άμεση παρέμβαση όπου χρειάσθηκε.

Έως τώρα επιχειρούν 36 εκχιονιστικά μηχανήματα, διατηρώντας τους δρόμους προσβάσιμους.

Παρακαλούνται όλοι να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, και βεβαίως να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες

Είμαστε δίπλα σας και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας”.

Share.

Leave A Reply