Παρασκευή, 14 Μαΐου

Ιδρύθηκε η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς αποτελεί γεγονός και πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα τις δράσεις της (προβολές, μαθήματα κινηματογράφου, εργαστήρια κλπ.) για να κάνει έντονο  το αποτύπωμά της στον πολιτιστικό χάρτη της πόλης.

Το προσωρινό Δ.Σ., που ορίστηκε με απόφαση,  του Ειρηνοδικείου Λιβαδειάς, αποφάσισε  σύμφωνα με το Νόμο και τα άρθρα 10 & 12 του καταστατικού την πραγματοποίηση της 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Λέσχης.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019   στις 7.30  μ.μ. στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς (Κάδμου & Δαιδάλου).

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης (Πρόεδρος, Γραμματέας).
  2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  3. Εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής επιτροπής
  4. Προτάσεις – Συζήτηση

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 1/2 πλέον ενός,  των ταμειακά τακτοποιημένων μελών, σύμφωνα με το άρθρο 10 του  ισχύοντος καταστατικού. Συνεπώς είναι απαραίτητη η εγγραφή των μελών της Λέσχης και η καταβολή του ποσού των 10,00 ευρώ, που αναφέρεται στο καταστατικό, μέχρι και την έναρξη της ψηφοφορίας.

Επίσης κατά το ίδιο διάστημα θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι για το Δ.Σ. ή την ελεγκτική επιτροπή.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 8.30 μμ.

Καλούνται όσες και όσοι ενδιαφέρονται για τον κινηματογράφο και την κινηματογραφική  παιδεία στην πόλη μας να το δηλώσουν με την παρουσία τους και την ενεργό συμμετοχή τους. 

Το προσωρινό Δ.Σ.

Αργυρίου Λίτσα

Διαμαντής Λεωνίδας

Ελευθεριάδου Φοίβη-Αντιγόνη

Καρβούνης Σωτήρης

Χρυσαφόπουλος Κώστας

Περισσότερες πληροφορίες

Λεωνίδας Διαμαντής τηλ. 2261089977 ή 6936053856

Και στο FaceBook «Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς»:

https://tinyurl.com/y6nh47pj

Εγγραφές online:https://tinyurl.com/y33dsh4y

***** Όσοι είχαν γραφτεί στους καταλόγους των ιδρυτικών μελών δεν χρειάζεται να ξαναγραφτούν, πρέπει όμως να καταβάλουν τα 10€.

Share.

Leave A Reply