Πέμπτη, 13 Μαΐου

Ημερίδα ενημέρωσης για τις κοινωνικές δομές της Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η προβολή των δράσεων όλων των κοινωνικών δομών της Βοιωτίας ήταν το αντικείμενο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο.

Η Π. Ε. Βοιωτίας και η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, διοργάνωσαν την εκδήλωση με θέμα, “Δίκτυο Κοινωνικών Υπηρεσιών – Δομών στη Βοιωτία”.

 Η ημερίδα έχει σαν στόχο τη διαφώτιση των πολιτών, σχετικά με το δίκτυο των Κοινωνικών Υπηρεσιών στο Νομό, την ανάδειξη των φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, του έργου που επιτελείται  σε αυτές,  ώστε έχοντας την ορθή πληροφόρηση  ο πολίτης,  να απευθύνεται αρμοδίως για την επίλυση του προβλήματός του, σε μια εποχή που απαιτεί γνώση.

«Η Βοιωτία υλοποιώντας δια των υπηρεσιών της, το πρόγραμμα ΤΕΒΑ και το ΓΕΦΥΡΑ, στέκεται εμπράκτως δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Νομού μας.

Ευχαριστώ τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και τις Κοινωνικές Δομές  του Νομού Βοιωτίας, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Περγαντά για την άριστη συνεργασία», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

 

Share.

Leave A Reply