Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Κανονικά η διεξαγωγή του 3ου Παμβοιωτικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Λιβαδειά

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Τη διεξαγωγή του 3ου Παμβοιωτικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στις 21 και 22 Μαρτίου στη Λιβαδειά αποφάσισε ο  Σύλλογος Ευρυτάνων Επαρχίας Λιβαδειάς «Τα Άγραφα».
Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος τονίζει ότι ως διοργανωτής του Φεστιβάλ, “ευαισθητοποιημένος απόλυτα, μετά από προσεκτική προσέγγιση και παρατήρηση των τελευταίων εξελίξεων, πολύωρες συσκέψεις και λεπτομερή εξέταση της μέχρι τώρα κατάστασης”, αποφάσισε ομόφωνα τη συνέχιση της διεξαγωγής του.
Αναφέρει επίσης ότι:
“η τελική απόφαση κρίθηκε καθαρά με βάση τον γνώμονα της λογικής, της υπομονής, της τήρησης των μέτρων πρόληψης από όλους μας, των κανόνων προσωπικής υγιεινής, και όχι του πανικού και της παραπληροφόρησης που θέλουν πολλοί να παρασύρονται λανθασμένα.
Ωστόσο, οι κανόνες υγιεινής ήταν και συνεχίζουν να είναι κανόνες, ανεξαρτήτου επικινδυνότητας των ιώσεων. Είναι προσωπικό στοίχημα του καθενός μας να λειτουργεί καθημερινά με τις βασικές αρχές καθαριότητας και προφύλαξης.
Σε αυτό ζητούμε την βοήθεια και προσοχή σας, λόγω της αυξημένης συνάθροισης ατόμων.
Ως διοργανωτές δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα προστατεύσουμε με κάθε δυνατό τρόπο μέχρι και την ημέρα έναρξής μας, την διοργάνωση και τους χορευτές μας στο ακέραιο.
Τελειώνοντας να αναφέρουμε ότι δεν είμαστε λάτρεις της αυτοπροβολής ούτε των παινεμάτων. Η αγάπη μας για την παράδοση είναι ανεξάντλητη και η συνέχιση στα ήθη και έθιμα της πατρίδας, αξίζει τουλάχιστον πολλά περισσότερα”.
Share.

Leave A Reply