Τετάρτη, 12 Μαΐου

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με αντιπολιτευτικές κορώνες, προεκλογικούς τόνους και ποιητικές αφιερώσεις ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία,  στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων, ο προϋπολογισμός του Δήμου για το νέο έτος.Ξεπερνάει τα 25 εκατ. ευρώ και από τη δημοτική αρχή χαρακτηρίστηκε ρεαλιστικός, αναπτυξιακός και κοινωνικός.

Τον καταψήφισαν οι παρατάξεις Ρούσσαρη, Κοτσικώνα και Ζιώγα ενώ η παράταξη Θεοδώρου ψήφισε λευκό.

Για αυτοσχεδιασμό της δημοτικής αρχής έκανε λόγο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Άρης Ρούσσαρης, ο οποίος αποχώρησε από τη συνεδρίαση αφιερώνοντας ένα οχτάστιχο στη δήμαρχο Γιώτα Πούλου.

Για κατευθυνόμενο, από την κυβερνητική πολιτική, αντιλαϊκό προϋπολογισμό,  με υψηλή φορολόγηση των δημοτών και ανυπαρξία έργων, μίλησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νώντας Κοτσικώνας.

Προϋπολογισμό λιτότητας τον χαρακτήρισε και ο Γιώργος Ζιώγας, ενώ ο Θοδωρής Θεοδώρου στάθηκε στο θέμα των παρακρατηθέντων από την κεντρική διοίκηση, που όπως τόνισε, δυσχεραίνει το έργο των δήμων.

Με αναφορές στα έργα υποδομής, που έχουν δρομολογηθεί από το Δήμο, αντέκρουσε η δήμαρχος Γιώτα Πούλου, όπως τα 15 εκατ. για έργα της ΔΕΥΑΛ, την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού, ύστερα από 25 χρόνια,  τα έργα στο ΧΥΤΑ, το νέο Δημαρχείο κ.α.

 

 

Share.

Leave A Reply