Σε ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου “Νέα Εστίαση” Λιβαδειάς αποφασίστηκε το κλείσιμο των καταστημάτων όλο το 24ωρο, αύριο Παρασκευή, ημέρα κινητοποίησης για το έγκλημα των Τεμπών.
“Η προτροπή του Σωματείου μας προς όλα τα μέλη είναι να κλείσουμε τα καταστήματα μας τη Παρασκευή 28/2, όλο το 24ωρο, ως ένδειξη σεβασμού για το τραγικό θάνατο των 57 συμπολιτών μας στη τραγωδία των Τεμπών” αναφέρει η σχετική απόφαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε έντονο παρασκήνιο και διφορούμενη στάση από μέλη του Σωματείου, το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο η κίνηση πολλών ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης να κλείσουν όλη τη μέρα και όχι μόνο στη διάρκεια του συλλαλητηρίου, οδήγησε στην ομόφωνη απόφαση του Σωματείου.
Στις αρχές της εβδομάδας, πάνω από 80 ιδιοκτήτες είχαν δηλώσει ότι θα κλείσουν τα καταστήματα τους όλο το 24ωρο.