Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. Λιβαδειάς ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν κλειστά.
Υπενθυμίζεται ότι το εορταστικό ωράριο λειτουργίας ξεκινάει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.
Επίσης ο Ε.Σ συνδιοργανώνει χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις με το Δήμο Λεβαδέων που θα πραγματοποιηθούν στον παρόχθιο υπαίθριο χώρο πεζόδρομος Ορφέως (χώρος παλαιού ΚΤΕΛ), όπου θα δημιουργηθεί το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με την τοποθέτηση σπιτιών και παιχνιδιών για τα παιδιά.
Όσοι ενδιαφέρονται να τους παραχωρηθεί κάποιο σπιτάκι στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά του Χωριού, όπου θα διατίθενται (γούρια, γλυκίσματα, κλπ) παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022.
Η υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά θα λειτουργεί καθημερινά από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 ,έως το Σάββατο 07 Ιανουαρίου 2023.
Για πληροφορίες ή περισσότερες διευκρινήσεις καλείτε στο τηλέφωνο 697 264 3985, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτριο Γέρο.