Πέμπτη, 15 Απριλίου

Κλοπή πετρελαίου κίνησης από λατομείο στη Λιβαδειά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία 51χρονη αλβανικής καταγωγής και 3 ομοεθνείς της, 44, 26 και 23 ετών, είναι οι δράστες της κλοπής πετρελαίου κίνησης από λατομείο, στην περιοχή της Λιβαδειάς.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και διενέργεια άμεσων αναζητήσεων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 51χρονη σε αγροτικό δρόμο, της περιοχής, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν (9) πλαστικά δοχεία, που περιείχαν συνολικά (180) λίτρα πετρελαίου κίνησης, καθώς και ένα λάστιχο μετάγγισης πετρελαίου, μήκους (3) μέτρων.

Όπως προέκυψε, η ανωτέρω ποσότητα πετρελαίου είχε αφαιρεθεί νωρίτερα από σταθμευμένα μηχανήματα έργων, που ήταν σταθμευμένα στις εγκαταστάσεις του λατομείου.

Από την πρόοδο της προανακριτικής διαδικασίας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) επιπλέον κλοπές από το συγκεκριμένο λατομείο, στις οποίες ενέχονται η συλληφθείσα και οι τρεις συνεργοί της.

Πιο συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 21 και της 27-03-2021, με τον ίδιο τρόπο δράσης, είχαν προβεί, από κοινού, στην αφαίρεση συνολικά (800) λίτρων πετρελαίου κίνησης.

Η αφαιρεθείσα ποσότητα πετρελαίου που βρέθηκε στο όχημα που οδηγούσε η συλληφθείσα, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Ομοίως κατασχέθηκε και ανωτέρω το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Share.

Comments are closed.