Πέμπτη, 6 Μαΐου

ΛΕΥΚΟ ή ΑΚΥΡΟ από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ορχομενού

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Ορχομενού καλεί τους σε λευκό η άκυρο στο β’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του δημάρχου .

Η ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ορχομενού ευχαριστεί τους συμπατριώτες που μας εμπιστευτήκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους αναγνωρίζοντας σε εμάς την σταθερή αγωνιστική στάση  που κρατήσαμε τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όσο και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Δώσαμε έναν αγώνα έντιμο μέσα σε κλίμα εκβιασμού, και τρομοκρατίας. Ευχαριστούμε ξεχωριστά όλους αυτούς που δεν υπέκυψαν στα εκβιαστικά διλλήματα και έδωσαν τη μάχη του ψηφοδελτίου μέχρι την τελευταία στιγμή σπίτι το σπίτι, χωριό το χωριό.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όσο και έξω στην κοινωνία εκεί που καθημερινά ματώνει από την αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται ο εργάτης, ο αγρότης, ο αυτοαπασχολούμενος, ο άνεργος.

Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό για τη λαϊκή οικογένεια. Οι δύο συνδυασμοί που προκρίθηκαν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών είναι ταυτισμένοι με την κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική  των κομμάτων από τα οποία προέρχονται. Το έχουν αποδείξει άλλωστε με την προηγούμενη πορεία τους στο δήμο. Το επικυρώνουν όμως με τις μεθόδους που εφάρμοσαν σε όλη την προεκλογική περίοδο πατώντας στα δικαιώματα του λαού και στην ανάγκη του για δουλειά.

Καλούμε λοιπόν το λαό του Ορχομενού να καταψηφίσουν ρίχνοντας ΛΕΥΚΟ ή ΑΚΥΡΟ  αυτούς που του μαυρίζουν τη ζωή.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΠΑΣ

Share.

Leave A Reply