Τετάρτη, 12 Μαΐου

Λευκό ή άκυρο “δείχνει” η Λαϊκή Συσπείρωση Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μια σκληρή ανακοίνωση, κατά των δύο υποψήφιων δημάρχων Ταγκαλέγκα και  Πούλου, που προκρίθηκαν στο β΄γύρο, η Λαϊκής Συσπείρωση Λιβαδειάς καλεί σε καταψήφιση τους  “με οποιονδήποτε τρόπο” δείχνοντας προς το άκυρο ή το λευκό.

Υποστηρίζει ότι και οι δύο υποψήφιοι κινούνται σε αντιλαϊκή κατεύθυνση και τους καταγγέλει για απαράδεκτες μεθόδους “υφαρπαγής της ψήφου”  στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η Λ.Σ  εμφανίζεται ικανοποιημένη για την ενίσχυση των δυνάμεων της, σε επίπεδο εδρών, σημειώνει όμως ότι δεν επιτεύχθηκε ο στόχος για είσοδο στο β΄ γύρο των εκλογών.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης Νώντας Κοτσικώνας:

 

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ έδωσε έναν καθαρό αγώνα, με τον οποίο θεωρούμε ότι ξεχωρίσαμε στη συνείδηση του λαού. Η παράταξή μας αναδείχθηκε ισχυρή από τις δημοτικές εκλογές, εξασφαλίζοντας περισσότερες έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις Κοινότητες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπατριώτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ιδιαίτερα εκείνους που αναμετρήθηκαν και άντεξαν τα φοβικά διλήμματα, τους προκλητικούς εκβιασμούς, τα κάθε λογής ρουσφέτια.

Χαιρετίζουμε την ακούραστη προσπάθεια όλων των υποψηφίων μας και ιδιαίτερα των συνεργαζόμενων, οι οποίοι συμπορεύτηκαν στον εκλογικό μας αγώνα, μαζί και τους δεκάδες απλούς ανθρώπους, που χωρίς να είναι υποψήφιοι, έδωσαν αποφασιστικά  τη μάχη του ψηφοδελτίου μας. Όλοι μαζί βοήθησαν να φθάσει η φωνή της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ παντού και να εκφραστεί στην κάλπη η λαϊκή αγωνιστικότητα, η θέληση για αντίσταση, η προοπτική μιας αγωνιστικής δημοτικής αρχής.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μας για είσοδο στον β’ γύρο και διεκδίκηση της δημοτικής αρχής. Οι σημαντικές δυνάμεις όμως που διατηρούμε και η ενισχυμένη πολιτική μας επιρροή στη συνείδηση του λαού, μας γεμίζει με νέες ευθύνες και υποχρεώσεις.

Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε τις αδυναμίες που αντιμετωπίζουμε στη δράση μας. Να σταθούμε στο πλευρό της λαϊκής οικογένειας, που θα συνεχίζει να θίγεται.

Για εμάς οι εκλογές ολοκληρώθηκαν. Τα δύο ψηφοδέλτια που προκρίθηκαν στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, ταυτίζονται με την κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική και όποιο αναδειχθεί σε δημοτική αρχή, θα συνεχίσει την εφαρμογή της στο Δήμο Λιβαδειάς.

Η πολιτική ταυτότητα και οι εξαρτήσεις των δύο υποψηφίων δημάρχων και της συντριπτικής πλειοψηφίας των ψηφοδελτίου τους,  η ιστορία τους και η θητεία τους στα όργανα που συμμετείχαν έως τώρα, δεν αφήνουν περιθώρια για φιλολαϊκή διοίκηση στο Δήμο Λιβαδειάς. Επίσης, οι απαράδεκτες μέθοδοι που και οι δύο ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την υφαρπαγή της ψήφου, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις πρακτικές που θα ακολουθήσουν ασκώντας διοίκηση.

Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους και όλο το λαό, ανεξάρτητα με το τι ψήφισαν στον α’ γύρο, να καταψηφίσουν με οποιονδήποτε τρόπο κρίνουν, τους συνδυασμούς του κ. Ταγκαλέγκα και της κ. Πούλου.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Νώντας Κοτσικώνας

 

Share.

Leave A Reply