Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Let’s do it Greece και στη Λιβαδειά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων και μαθητών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στο Θολωτό της Κρύας η συνάντηση γνωριμίας, συντονισμού και επικοινωνίας της πρωτοβουλίας Let’s do it Greece που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης  Μάριος Σάκκος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στο Θολωτό, σημειώνοντας ότι οι πολίτες της πόλης είναι αυτοί που αγκαλιάζουν τη δράση και συμμετέχουν με κάθε τρόπο.

Ο κ. Κιούσης, εκπρόσωπος της εθελοντικής δράσης Lets do it Greece μίλησε για τη δράση της οργάνωσης και το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου για συμμετοχή σε δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Ζήτησε από τους μαθητές να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ειδική ηλεκτρονική σελίδα για την Πανελλήνια δράση στις 10 Μαΐου 2020, τονίζοντας ότι η δράση αυτή έχει λάβει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας. Τα μέλη μίλησαν για την θετική ενέργεια που εισέπραξαν από τη Λιβαδειά, πρώτο σταθμό της περιοδείας,  αλλά και τα αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται

Share.

Leave A Reply