Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου

Λουκέτο στα καφέ της Λιβαδειάς-αρνητικά τα δείγματα για κορονοϊό

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρωτόγνωρες καταστάσεις  βιώνουν οι κάτοικοι της Λιβαδειάς, όπως όλης της χώρας, μετά τα μέτρα της κυβέρνησης για κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. “Νεκρό” σήμερα το κέντρο της, ωστόσο, άλλη ήταν η εικόνα στα σούπερ μάρκετ όπου λόγω, είτε “κορονοϊού” είτε Σαββατοκύριακου, υπήρχε αυξημένη κίνηση.

Υπό “φυσιολογικές” συνθήκες, και ειδικά σε μια ανοιξιάτικη ημέρα όπως η σημερινή, ο πεζόδρομος της Μπουφίδου θα έσφυζε από ζωή. Ωστόσο, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που τον διέσχισαν σήμερα το πρωί.

Βαρύ το κλίμα και για τους ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων που βλέπουν κατακόρυφη πτώση της αγοραστικής κίνησης και επιδείνωση της οικονομικής τους κατάστασης.

Εν τω μεταξύ αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα  από τις δειγματοληψίες που έγιναν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς σε ύποπτα περιστατικά, για τα οποία δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον ακριβή αριθμό τους.   

Σχετική ανάρτηση στο fb έκανε και ο δήμαρχος Λιβαδειάς, Γιάννης Ταγκαλέγκας καλώντας τους πολίτες να σεβαστούν τα μέτρα της κυβέρνησης.

Τη βεβαιότητα ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει κρούσμα στην περιοχή μας εκφράζει, μεταξύ άλλων, σε μία από τις παρεμβάσεις του στο fb, ο γιατρός του νοσοκομείου Λιβαδειάς, Κωνσταντίνος Πλιακοστάμος στην οποία αναφέρει:

 

https://www.facebook.com/kpliakostamos/posts/3087595811250827

 

 

Share.

Leave A Reply