Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου

“Μάχη” της Π.Ε Βοιωτίας με τον “Ηφαιστίωνα”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο “Ηφαιστίων” ακόμη  δεν μας  αποχαιρέτησε, αναφέρει σε ανακοίνωση της η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, δίνοντας την εικόνα της σημερινής κατάστασης σε περιοχές που επλήγησαν από το νέο κύμα χιονιά. Οι χιονοπτώσεις συνεχίστηκαν και την Τρίτη, σε διάφορες περιοχές του νομού, ενώ ο παγετός ελλοχεύει κινδύνους για πεζούς και οχήματα.

Σύμφωνα με την κ. Παπαθωμά, η Πολιτική Προστασία της Π. Ε. Βοιωτίας συνεχίζει να εργάζεται ασταμάτητα κάτω από  αντίξοες συνθήκες. Εκχιονιστικά  μηχανήματα επιχείρησαν  κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και συνεχίζουν να επιχειρούν, για να διατηρηθεί καθαρό το οδικό δίκτυο.

Φαινόμενα κατολισθήσεων, με μεγάλους όγκους βράχων, παρουσιάστηκαν στην περιοχή  Δερβενοχωρίων, στο δρόμο προς Ελευσίνα,  τα οποία αντιμετωπίστηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε.

«Άριστη είναι η συνεργασία με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, τους Δήμους που επλήγησαν και όλους όσους συμβάλλουν  με το δικό τους τρόπο, έτσι ώστε να εργαστούμε συντονισμένα για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργεί  η κακοκαιρία.Όλοι οι δρόμοι της Βοιωτίας   αυτή τη στιγμή είναι ανοικτοί.Ο «Ηφαιστίων όμως επιμένει».

Μηχανήματα της Π.Ε. Βοιωτίας επιχειρούν ρίχνοντας αλάτι, έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα από παγετό λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών .

Σκοπός μας, η αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν  και συνεχίζουν να προκύπτουν από έντονα καιρικά φαινόμενα, έτσι ώστε να διευκολύνουμε την καθημερινότητα αλλά και να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των συμπολιτών μας», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Share.

Leave A Reply