Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Με 9 μετάλλια κλείνει η χρονιά για τις αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την επισφράγιση μιας πολύ επιτυχημένης χρονιάς ήρθε να ολοκληρώσει η συμμετοχή των αθλητριών ρυθμικής γυμναστικής του ΓΑΣ Λιβαδειάς και στον  1ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ‘EVIA CUP’ στην πόλη της Χαλκίδας.

Με 9 μετάλλια 1 χρυσό, 2 αργυρά, 6 χάλκινα και πολλές θέσεις στην προνομιούχα οχτάδα οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς πραγματοποίησαν μια πολύ αξιόλογη εμφάνιση αποδεικνύοντας την πολύ καλή και μεθοδευμένη δουλειά τους και κερδίζοντας τον θαυμασμό και την επιβράβευση όλων των παραγόντων αλλά και φίλων της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Κορασίδων Α επιπέδου η αθλήτρια Κοσμίδη Έφη κατέκτησε την 1η θέση στην μπάλα, την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 4η θέση στο σχοινάκι.Η αθλήτρια Καλογρηά Παναγιώτα την 3η θέση στο στεφάνι, την 5η θέση στις κορίνες και την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία Νεανίδων δεύτερης χρονιάς η αθλήτρια Κορογιάννου Κατερίνα κατέκτησε την 2η θέση στο σχοινάκι. Η αθλήτρια Καρόκη Καλομοίρα την 4η θέση στις κορίνες και η αθλήτρια Ταμπάκη Μαριάννα την 3η θέση στο σχοινάκι και την 3η επίσης θέση στην κορδέλα.

Στην κατηγορία Νεανίδων πρώτης χρονιάς η αθλήτρια Γαλανάκου Κων/να κατέκτησε την 4η θέση στο σχοινάκι και την 5η θέση στις κορίνες. Η αθλήτρια Σφήκα Μαρία κατέκτησε την 5η θέση στο σχοινάκι και την 7η θέση στις κορίνες.Η αθλήτρια Αρβανίτη Κατερίνα κατέκτησε την 8η θέση στο σχοινάκι και την 6η θέση στην μπάλα.

Στην κατηγορία Γυναικών η αθλήτρια Νάση Αποστολία κατέκτησε την 2η θέση στην κορδέλα, την 3η θέση στο στεφάνι  την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 4η θέση στις κορίνες.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και προπονήτριες και καλή συνέχεια στην  προετοιμασία τους για μια ακόμη πιο επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά του 2020!!!

Share.

Leave A Reply