Δευτέρα, 10 Μαΐου

Με Άδωνι Γεωργιάδη η συνεστίαση της ΝΟΔΕ Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μήνυμα νίκης της ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές έστειλε από τη Λιβαδειά ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, αποφεύγοντας ωστόσο  αυτή τη φορά να θέσει ποσοτικό όριο στο εύρος της νίκης αυτής.

Ο κ. Γεωργιάδης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Βοιωτίας, το βράδυ της Παρασκευής.

Βουλευτές, πολιτευτές, υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κομματικά στελέχη και μέλη της παράταξης έδωσαν το παρών, σε μια εκδήλωση, που μάλλον, από άποψη συμμετοχής,  αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών.

Ανάμεσα στους παριστάμενους  ήταν η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης και Γιάννης Ταγκαλέγκας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου και Γρηγόρης Παπαβασιλείου,ο υποψήφιος δήμαρχος Ορχομενού, Γιάννης Νταβαλούμης, η υποψήφια δήμαρχος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Ελένη Καλπούζου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, Θοδωρής Καλοπήτας κ.α.

«Η 26η Μαϊου πλησιάζει και η ΝΔ θα είναι νικήτρια των εκλογών», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης ενώ παράλληλα επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, χρεώνοντας του την επιλογή της Μυρσίνης Λοίζου, η οποία τελικά παραιτήθηκε από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς, διαχώρισε την περίπτωση Λοίζου, από τις περιπτώσεις των γαλάζιων ευρωβουλευτών Μανώλη Κεφαλογιάννη και Γιώργου Κύρτσου, οι οποίες είναι υπό διερεύνηση. Ο πρώτος ελέγχεται από την OLAF, την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης, για υπαλλήλους που πληρώνονταν από τις Βρυξέλλες για να τον επικουρούν στην Ελλάδα, αποκομίζοντας, κέρδη ακόμη και από τις δαπάνες που του δικαιολογούσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ ο κ. Κύρτσος ελέγχεται για ενεργή offshore στην Κύπρο.

 

 

Share.

Leave A Reply