Η αθλητική οικογένεια του ΑΚΟΛ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Λεβαδέων.

Μέλη, φίλοι του μεγάλου αθλητικού συλλόγου και εκπρόσωποι τοπικών φορέων έδωσαν το παρών και καταχειροκρότησαν τους αθλητές του Ομίλου που βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

Συγκίνηση προκάλεσε η μνεία στον επί σειρά ετών προπονητή του ΑΚΟΛ, Μιχάλη Τόλια που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Χρήστος Πολατσίδης αναφέρθηκε στις δράσεις της περασμένης χρονιάς και ανακοίνωσε ότι έχουν υπερκαλυφθεί οι συμμετοχές για τον ορεινό αγώνα “ΛΕΒΑΔΟΣ” mountain trail, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στη Λιβαδειά και φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής.






