Παρασκευή, 14 Μαΐου

Με Σκούμα το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στη Βοιωτία

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στο νομό Βοιωτίας, απαρτίζουν:

1. Αποστολόπουλος Γιώργος, Λογιστής, Ιδιωτικός υπάλληλος
2. Γούναρη Ολυμπία, τοπογράφος μηχανικός
3. Σκούμας Θανάσης, δικηγόρος.

“Η Λαϊκή Ενότητα δίνει την μάχη των εκλογών της 7 Ιούλη, με αποφασιστικότητα, αισιοδοξία, αλλά και επίγνωση των δυσμενών πολιτικών συνθηκών για την ανυπότακτη αριστερά.
Το διακύβευμα αυτής της εκλογικής μάχης, είναι να εκφραστεί με δυναμικό και καθαρό τρόπο, ότι υπάρχει και είναι ζωντανή η φλόγα της αντίστασης και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, απέναντι στο συστημικό παιχνίδι του μνημονιακού συντηρητικού διπολισμού ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ, και των δορυφόρων τους, που οι εκπρόσωπο του, αποκρύπτουν την συναίνεση τους, σε όλες τις αντιλαϊκές επιλογές που θα κρατήσουν εγκλωβισμένο τον ελληνικό λαό στην εξοντωτική λιτότητα και έως το 2060. Η προσπάθεια υφαρπαγής της λαϊκής ψήφου από τις δυνάμεις που τσάκισαν και τσακίζουν τα λαϊκά συμφέροντα δεν πρέπει να γίνει ανεκτή. Η επόμενη μέρα και το μέλλον του λαού και της χώρας μας, ήδη έχει παραδοθεί από το μνημονιακό δίπολο στους δανειστές και την ολιγαρχία. Η επόμενη μέρα και το μέλλον για τη χώρα και το λαό μας μπορεί να είναι διαφορετικό αν αρνηθούμε την πολιτική “κανονικότητα” της λιτότητας, της εξαθλίωσης των εργαζομένων και της εξάρτησης της χώρας. Η ενότητα του λαού μας, η αντίσταση στα σχέδια τους είναι η λύση. Καμία χαμένη ψήφο στο μνημονιακό δίπολο και τους δορυφόρους του.
Στήριξη των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Ενότητας, για να δώσουν δύναμη στους αγώνες για τα δίκαια των εργαζομένων και του τόπου μας.”

Share.

Leave A Reply