Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Μεγάλη συμμετοχή στο 2ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής «ERKYNA CUP ΛΙΒΑΔΕΙΑ 2020»

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πεντακόσιες αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής από 60 συλλόγους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας θα πάρουν μέρος στο 2ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής «ERKYNA CUP ΛΙΒΑΔΕΙΑ 2020» που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς, από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου.

Για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός μίλησαν σε κοινή συνέντευξη τύπου οι διοργανωτές καλώντας τους πολίτες να τον στηρίξουν.

Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς (ΓΑΣΛ) Δημήτρης Θεοδώρου αφού ευχαρίστησε για τη στήριξή τους το Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, τους χορηγούς του αγώνα, αλλά και τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου τα οποία αποτελούν τη ψυχή της διοργάνωσης, επεσήμανε ότι χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί ο  Αγώνας ο οποίος, όπως είπε, αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση  από σύλλογο της Λιβαδειάς.Σημείωσε επίσης ότι ο ΓΑΣΛ, στα τέσσερα χρόνια δράσης του έχει θέσει υψηλούς στόχους και με τη στήριξη όλων θα τα καταφέρει.

“Για ένα τριήμερο η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής θα χτυπά στην πόλη της Λιβαδειάς” τόνισε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μάριος Σάκκος υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος στέκεται αρωγός προς όλους τους αθλητικούς συλλόγους  και  η Δημοτική Αρχή εργάζεται προς την κατεύθυνση δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της αθλητικής νεολαίας του Δήμου.

Από τη μεριά της  η προπονήτρια και υπεύθυνη διοργάνωσης των αγώνων Μαρία Ζηλιαναίου, ανέφερε ότι στο 2ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ERKYNA CUP θα συμμετάσχουν 500 αθλήτριες από 60 Γυμναστικούς Συλλόγους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, ηλικίας από 5 έως 23 ετών και 20 κριτές αγώνων. Υπογράμμισε δε, ότι η αρτιότητα της περσινής διοργάνωσης των αγώνων είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των συμμετεχόντων αθλητριών από 340 σε 500 και ότι ο ΓΑΣΛ θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο στο μέλλον να συμμετάσχουν αθλήτριες και από άλλες χώρες.

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣΛ  Σπύρος Νάσης σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής της χώρας και κάλεσε τους δημότες να παρακολουθήσουν τους αγώνες εμψυχώνοντας όλες τις αθλήτριες. Ζήτησε επίσης, από τους επιχειρηματίες της πόλης να παράσχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στις αθλήτριες και στους γονείς τους που θα βρίσκονται για τρεις ημέρες στην πόλη.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής, θα είναι συνεχείς και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής.

Share.

Leave A Reply