Πέμπτη, 13 Μαΐου

“Μετά μουσικής” η ορκωμοσία στο Δήμο Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρουσία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των τοπικών συμβούλων.

Πλήθος κόσμου, αιρετοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, βρέθηκαν στο χώρο του ανοικτού πάρκινγκ στην Κρύα για να παρακολουθήσουν την τελετή.

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας  Γεώργιος, τέλεσε τον αγιασμό και την ορκωμοσία, ενώ ο νέος δήμαρχος διάβασε τον πολιτικό όρκο, για όσους συμβούλους τον επέλεξαν.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη.

“Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σας, σε ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη και την περιφέρεια, όπως είναι οι εκλογές μας, και θα ήθελα να ευχηθώ και στους καινούριος που έρχονται για να βοηθήσουν αυτόν τον τόπο να έχουν σαν παράδειγμα ό,τι καλό τους άφησαν αυτοί που υπηρέτησαν και όλοι μαζί με δύναμη να αγωνιστούν για αυτόν τον τόπο που αξίζει οποιονδήποτε αγώνα, καλή επιτυχία σε όλους” ανέφερε ο κ. Ιερώνυμος.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι  βουλευτές Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, Γιώτα Πούλου και Γιώργος  Μουλκιώτης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο απερχόμενος Δήμαρχος Λεβαδέων Θανάσης Αλεστάς.

Μία εικόνα δώρισε στο νέο δήμαρχο ο Μητροπολίτης Γεώργιος.

Ο κ. Ταγκαλέγκας, στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες με τη ψήφο τους προς τη νέα δημοτική αρχή αποτελεί δέσμευση για παραγωγική εργασία για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο.

Σημείωσε ότι στα επόμενα τέσσερα χρόνια οι δημοτικές παρατάξεις θα έχουν την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πορευθούν ως συναγωνιστές ώστε όλοι μαζί με ήθος, διαφάνεια, εντιμότητα, κοινωνική ευαισθησία και χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς να εργαστούν προς όφελος του τόπου.

Πρόσθεσε τη δέσμευσή του, ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τους πολίτες και θα λογοδοτεί προς αυτούς σε τακτά χρονικά διαστήματα, “έτσι ώστε να υπάρξει ταύτιση του οράματος για τη δημιουργία των συνθηκών αυτών που θα καταστήσουν την πόλη της Λιβαδειάς και τις τοπικές κοινότητες το Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων τόπους που να αξίζει να ζεις!”.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παρουσία του τραγουδοποιού Παντελή Θαλασσινού, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι “Ν’ αγαπάς”, κατόπιν προσκλήσεως του κ.  Ταγκαλέγκα.

Share.

Leave A Reply