Τετάρτη, 14 Απριλίου

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Να αναρτήσουν την ελληνική σημαία στις οικίες τους καλεί τους πολίτες ο Δήμος Θηβαίων, για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821. Ως γνωστόν, λόγω κορονοϊού, έχουν ματαιωθεί οι στρατιωτικές παρελάσεις και οι παρελάσεις της σπουδάζουσας και μαθητιώσας νεολαίας ενώ για προληπτικούς λόγους δεν θα πραγματοποιηθούν, επίσης, καταθέσεις στεφάνων και λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις.

“Η ματαίωση παρελάσεων, δοξολογίας και καταθέσεως στεφάνων για επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας, ουδόλως απαξιώνει ή μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.Στο πλαίσιο αυτό, ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, καλούνται οι δημότες να αναρτήσουν την ελληνική σημαία στις οικίες τους.” αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Με αφορμή την Εθνική Επέτειο, ο Δήμαρχος Θηβαίων Γεώργιος Δ. Αναστασίου στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 και του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου βρίσκει την Ελλάδα να δίνει μία σύγχρονη μάχη. Φέτος τον πατριωτισμό μας τον επιδεικνύουμε μένοντας σπίτι και προσευχόμαστε για εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση τόσο της υγείας μας όσο και των συνόρων μας».

Share.

Leave A Reply