Πέμπτη, 6 Μαΐου

Μήνυμα νίκης έστειλε ο Γιώργος Ντασιώτης

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ» εγκαινίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης.

Σε ενθουσιώδες κλίμα και με πλήθος κόσμου ο νυν δήμαρχος, που διεκδικεί μία τρίτη θητεία, χαρακτήρισε τη μεγάλη προσέλευση, ως σαφές μήνυμα νίκης και αναφέρθηκε στους λόγους που έχει ο δημότης να στηρίξει εκ νέου το συνδυασμό του, “το έργο που έχει δείξει έως τώρα στο Δήμο, τη δίκαιη αντιμετώπιση των διαμερισμάτων, τη συστηματική δουλειά και εξωστρέφεια που κάνει το Δήμο αναγνωρίσιμο παντού, την αποτελεσματικότητα του Δήμου που τον κατατάσσει στις πρώτες θέσεις, κ.α.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων, καθώς και των τοπικών Κοινοτήτων Αλιάρτου, Θεσπιών και Μαυρομματίου. Ο Γιώργος Ντασιώτης κάλεσε τους Δημότες να εμπιστευτούν το ψηφοδέλτιο του, γιατί συνδυάζει, “την εμπειρία, την επιτυχία, τη γνώση και την φρεσκάδα της νεολαίας”.

Τέλος ο Γιώργος Ντασιώτης  έστειλε το μήνυμα της νίκης σε όλο το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων καλώντας τον κόσμο “από το ένα άκρο του Δήμου έως το άλλο ,να δώσει καθαρή εντολή από την Πρώτη Κυριακή, δίνοντας αυτοδυναμία στη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ”, ενώ  κλείνοντας απευθύνθηκε στους πολίτες, που τον χειροκρότησαν θερμά, λέγοντάς τους “Είναι τιμή μας να μας εμπιστεύεστε, είναι τιμή μας να σας υπηρετούμε”.

Share.

Leave A Reply