Κυριακή, 18 Απριλίου

Μηνύματα κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα πλαίσια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο δήμος Λεβαδέων και η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου, διοργάνωσαν  ομιλία με θέμα «Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η  Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης,  Έλενα  Ράπτη, ως εκπρόσωπος της καμπάνιας στην Ελλάδα και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Δικτύου Κοινοβουλευτικών.

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν επίσης η δήμαρχος Λεβαδέων,  Γιώτα Πούλου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Κοσκοβόλη και η δικηγόρος-μέλος της Επιτροπής Ισότητας Γεωργία Καρβούνη.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου τα μηνύματα να φτάσουν σε γονείς και παιδιά.

Διανύοντας τον πέμπτο χρόνο της, η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» πραγματοποιεί  σε ολόκληρη την Ελλάδα,  δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, συναντήσεις και συνεργασίες με θεσμικούς και πολιτειακούς παράγοντες, πολυάριθμες τηλεοπτικές εμφανίσεις, διανομή χιλιάδων αντιτύπων ενημερωτικού υλικού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις Ράπτη, Πούλου και Καρβούνη:

 

Share.

Leave A Reply