Δευτέρα, 8 Μαρτίου

ΝΔ κόντρες στο Δήμο Θήβας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη σκληρή απάντηση του δημάρχου Θηβαίων, Σπύρου Νικολάου, προκάλεσαν απαξιωτικές δηλώσεις  του υποψήφιου δημάρχου, Γιώργου Αναστασίου.

Οι σχέσεις των δύο  στελεχών της ΝΔ δεν είναι στα καλύτερα τους καθώς ο κ. Αναστασίου βάζει φρένο σε εκ νέου υποψηφιότητα του νυν δημάρχου.

Η απάντηση Νικολάου:

Ο κ. Αναστασίου μετά τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του Δημάρχου Θηβαίων, με νεώτερη δήλωσή του υποστηρίζει ότι η Θήβα βρίσκεται ένα στάδιο πριν από τον γκρεμό και εμφανίζει εαυτόν ως Σωτήρα της.

Πως στοιχειοθετεί ότι η πόλη μας βρίσκεται κοντά στον γκρεμό; Γνωρίζει την κατάσταση και το έργο που επιτελείται οκτώ (8) χρόνια στον Δήμο; Γιατί εδώ και πολλούς μήνες προσπαθεί να προσεταιρισθεί δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, αυτούς που κατά τους ισχυρισμούς του έφεραν την πόλη μας κοντά στον γκρεμό;

O κ. Αναστασίου αποδεικνύεται ανεπαρκής μόλις από τα πρώτα βήματά του. Η μέχρι σήμερα αξιοπρεπής στάση μας απέναντί του σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Share.

Leave A Reply