Σάββατο, 8 Μαΐου

Νέα επίθεση των ΡΟΜΑ στη γέφυρα του “τρόμου”στο Πυρί-τραυματίστηκε οδηγός

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στη γέφυρα του “τρόμου” στο Πυρί της Θήβας, από επιθέσεις Ρομά σε διερχόμενους οδηγούς.

Ήταν περίπου 7 η ώρα, όταν ομάδα 20 ατόμων από τον παρακείμενο καταυλισμό των Ρομά επιτέθηκε με πέτρες προκαλώντας πολλαπλές ζημιές στα διερχόμενα αυτοκίνητα και βάζοντας σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή των οδηγών.

Σύμφωνα με το ράδιο Θήβα,  στο σημείο υπήρχαν εξ αρχής αστυνομικοί, οι οποίοι όταν ερωτήθηκαν από διερχόμενο οδηγό αναφορικά με το εάν μπορούσε να περάσει από την γέφυρα, απάντησαν θετικά, θεωρώντας πως η παρουσία τους θα απέτρεπε κάποια επιθετική δράση από την πλευρά των Ρομά.

Όμως όταν ο οδηγός του Ι.Χ αποπειράθηκε να περάσει από τη γέφυρα δέχθηκε βάναυση επίθεση από μια ομάδα Ρομά, 15-20 ατόμων, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του ξεκίνησαν να του πετάνε πέτρες, οι οποίες και προκάλεσαν πολλαπλές ζημιές στο όχημα του, στο παρμπρίζ, στο καπό, στην πόρτα του οδηγού και έσπασαν και το τζάμι του οδηγού. Ο οδηγός τραυματίστηκε στο πρόσωπο από τα σπασμένα τζάμια ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του κατάπιε και μερικά από αυτά. Στην συνέχεια και αφού κατάφερε να ξεφύγει από την επίθεση των Ρομά σταμάτησε σε πλυντήριο αυτοκινήτων, που βρίσκεται κοντά στην γέφυρα, ώστε να αναζητήσει βοήθεια και να επανέλθει από το σοκ. Οι άνθρωπο που βρίσκονταν εκεί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες όσο περίμενε να φτάσουν στο σημείο φιλικά του πρόσωπα και η αστυνομία, καθώς, λόγω του σοκ, δεν ήταν σε ψυχολογική κατάσταση να οδηγήσει.

Είχε προηγηθεί επίθεση και σε προπορευόμενο όχημα όμως ο οδηγός του κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να ξεφύγει.

Στο σημείο επικράτησε αναταραχή και οι αστυνομικοί διέκοψαν για λίγη ώρα την κυκλοφορία ώστε να απομακρυνθούν οι Ρομά από το δρόμο.

 

 

Share.

Leave A Reply