Τετάρτη, 3 Μαρτίου

Νέα μετάλλια για ΑΚΟΛ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μετάλλια και αρκετές καλές εμφανίσεις επέστρεψε την Κυριακή 28 Ιουνίου η αποστολή του ΑΚΟΛ από το Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας όπου  η ΕΑΣ- ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ και ΕΥΒΟΙΑΣ πραγματοποίησε με επιτυχία το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ16 για τα σωματεία της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Ο αθλητής του ΑΚΟΛ, Ορφέας Αρβανίτης 1ος στα 80 μ. η Ιωάννα Τσαπλαρή 2η επίσης στα 80 μ., Στη σκυτάλη 4χ200 η Μικτή Ομάδα 1η  με τους αθλητές-τριες Ορφέα Αρβανίτη, Χρήστο Μπράλιο, Ιωάννα Τσαπλαρή, Θεοφανία Μπουρλή. Στα 200μ. εμπόδια 1η η Θεοφανία Μπουρλή και 2η η Γιανναράκη Μαρία-Ελένη. Στον ακοντισμό 2η η Ευθυμία Μίχου.

Πολύ καλές επιδόσεις και θέσεις πέτυχαν οι αθλητές και αθλήτριες, σύμφωνα με τους προπονητές Δήμητρα Αναγνώστου και Μιχάλη Τόλια, τους οποίους ο Όμιλος ευχαριστεί για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.

Η αποστολή συμμετείχε με τους αθλητές και αθλήτριες.

1.Κορίτσια

Ιωάννα Τσαπλαρή ,θεοφανία Μπουρλή, Ελένη Σφουντούρη, Αθηνά Μπακούρου, Ιωάννα Καρούζου, Ρίτα Παπιώτη , Μάγδα Κραμπογιά, Μαρία Ζουρνή,Αγγελική Μπαλάκα,Μαρία-Ελένη Γιανναράκη, Ευθυμία Μίχου, Ειρήνη-Σοφία Ιερεμία , Ελένη Ιερεμία.

2.Αγόρια

Ορφέας Αρβανίτης, Χρήστος Μπράλιος, Γιάννης Κορογιάννος, Νίκος Λαζινός, Αναστάσιος Κοτρογιάννος.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Την αποστολή συνόδευσαν τα μέλη του Δ΄.Σ  Ιωάννης Μίγας, Ηλίας Κουκοβίνος και Αλέξης Χαλκιαδάκης.

Ν

Share.

Comments are closed.