Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου

Νέες επιτυχίες στο Badminton για την Αναγέννησης Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνέχεια επιτυχιών για την ομάδα Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς που κατάφερε να αποσπάσει 5 χρυσά, 7 ασημένια και 12 χάλκινα μετάλλια στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Badminton στην κατηγορία U13 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Στο απλό αγοριών, χρυσό απέσπασε, ο Σακελλαρίου Γιώργος, ασημένιο ο Παπανικολάου Γιώργος, χάλκινα ο Μπεινάς Νικηφόρος και Νάνος Νίκος.

Στο διπλό αγοριών χρυσό οι Σακελλαρίου Γιώργος – Μπεινάς Νικηφόρος, ασημένιοι Νάνος Σωτήρης-Νάνος Νίκος, χάλκινοι οι Περγαντίνας Στέλλιος- Παπανικολάου Σπύρος και Πετρίδης Χρύσανθος- Μακρόπουλος Σπύρος.

Στο διπλό κοριτσιών ασημένιες οι Πετρίδου Υακίνθη-Μακροπούλου Μαρία και στο μικτό χρυσοί Μιμίκος Παναγιώτης-Πετρίδου Υακίνθη και ασημένιοι Μακρόπουλος Μιλτιάδης- Μακροπούλου Μαρία.

Στην κατηγορία U17 χάλκινο στο απλό αγοριών Περγαντίνας Κων/νος , χάλκινο στο απλό γυναικών η Λαμπίδη Ναταλία, χάλκινοι στο διπλό αγοριών Περγαντίν ας Κων/νος-Μπαμπλέκος Αναστάσης και χάλκινοι και στο μικτό Ιωάννου Παναγιώτης-Λαμπίδη Ναταλία. Αγωνίστηκε επίσης ο Σακαλλαρίου Ηρακλής και Περγαντίνα Μαριάννα.

Προπονητές : Ορκόπουλος Θανάσης, Αγγελοπούλου Ειρήνη, Μπεινάς Αποστόλης

Share.

Leave A Reply