Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου

Νέο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Λιβαδειάς την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς.

Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, κλιμακώνει τις αντιδράσεις του απέναντι στο “νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης” και καλεί την κυβέρνηση να το “πάρει πίσω τώρα”.

Στο στόχαστρο βάζει και την ηγεσία της ΓΣΕΕ καθώς όπως αναφέρει “παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων”.

Το ΠΑΜΕ συνεχίζει τον αγώνα του με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα» και διεκδικεί σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.

Share.

Leave A Reply