Κυριακή, 18 Απριλίου

Ο 1ος Διεθνής Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής “ERKYNA CUP” είναι γεγονός

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο 1ος Διεθνής Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής “ERKYNA CUP” είναι γεγονός, 350 αθλήτριες και 85 προπονήτριες θα βρεθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς, από 25 έως 27 Ιανουαρίου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής, ενώ η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ.

Το εγχείρημα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τους διοργανωτές και κυρίως για το ΓΑΣΛ (Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Λιβαδειάς), που έχει τη βασική ευθύνη της διοργάνωσης.

Στηρίζουν ο Δήμος Λεβαδέων, η Π.Ε Βοιωτίας, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Π.Ε Βοιωτίας.

Σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΓΑΣΛ, Δημήτρης Θεοδώρου τόνισε ότι στόχος είναι η καθιέρωση του Αγώνα κάθε χρόνο ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική διάσταση, καθώς σε περίπου 1000 άτομα, υπολογίζονται συνολικά οι επισκέπτες, που θα διαμείνουν σε διάφορα καταλύματα της ευρύτερης περιοχής.

Τη στήριξη του Δήμου Λεβαδέων εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κυπραίος και ευχήθηκε ο Αγώνας να γίνεις θεσμός.

Συγχαρητήρια στο ΓΑΣΛ απηύθυνε και ο πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου, Σωτήρης Καρβούνης σημειώνοντας ότι τέτοιες διοργανώσεις αναβαθμίζουν την πόλη και βοηθούν στην ανάπτυξη της.

“Βάλαμε ένα μεγάλο στοίχημα και μένει να το κερδίσουμε” τόνισε η προπονήτρια και ψυχή του ΓΑΣΛ Μαρία Ζηλιαναίου.

Σημαντική στην πραγματοποίηση του Αγώνα είναι η βοήθεια 70 εθελοντών, αλλά και το χειροκρότημα των θεατών που καλούνται να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply