Δευτέρα, 17 Μαΐου

Ο Δήμος Αλιάρτου– Θεσπιέων, ενισχύει το δημοτικό στόλο μηχανημάτων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με έναν εκσκαφέα [JCB], αξίας  89.776,00 €, ενισχύεται ο μηχανοκίνητος “στόλος” του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων. Το μηχάνημα που παραδόθηκε στο δημοτικό όρχο θα συμβάλλει στην επιχειρησιακή ετοιμότητά του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, Γεώργιος Ντασιώτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενίσχυση του Δήμου, που έγινε μέσω του προγράμματος “ΦιλόΔημος ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών  και συμμετοχής του Δήμου.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε την ανάγκη του Δήμου σταδιακά να αντικαταστήσει τα υπόλοιπα μηχανήματα με καινούρια, τελευταίας τεχνολογίας.

“Τα σπουδαιότερα εργαλεία σε ένα Δήμο είναι τα οχήματα. Με αυτά γίνονται πάρα πολλές εργασίες και μετακινείται το προσωπικό. Ειδικά τα σκαπτικά μηχανήματα και τα φορτηγά αυτοκίνητα είναι “το βαρύ πυροβολικό του Δήμου”. Ένα σκαπτικό μηχάνημα, κάνει από τεχνικά έργα μέχρι αντιπυρικές ζώνες και από εκχιονισμούς μέχρι καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ! Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε σήμερα στο Δήμο μας ένα τέτοιο μηχάνημα και σε ενάμιση μήνα περίπου θα παραλάβουμε και ένα φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ ήδη ετοιμαζόμαστε για μικρότερα οχήματα για την υδραυλική και ηλεκτρολογική υπηρεσία μας. Το καινούριο μηχάνημα παραδόθηκε “ετοιμοπόλεμο” ενώ οι υπεύθυνοι της εταιρίας εκπαιδεύσαν τους χειριστές μας στη χρήση του. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!”

Share.

Leave A Reply