Τετάρτη, 12 Μαΐου

Ο Δήμος Λεβαδέων στο AGROfest Στερεάς Ελλάδας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πόλος έλξης έγινε το περίπτερο του Δήμου Λεβαδέων στα εγκαίνια  του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, AGROfest Στερεάς Ελλάδας.

Με οικοδέσποινα τη Δήμαρχο Γιώτα Πούλου, το περίπτερο  επισκέφθηκαν οι βουλευτές Βοιωτίας,  Νίκος Θηβαίος και Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ,  Κωνσταντίνος Μίχαλος,  η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας,  Φανή Παπαθωμά,  ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Ιωάννης Περγαντάς, οι Δήμαρχοι Θηβαίων, Σπύρος Νικολάου,  Αλιάρτου – Θεσπιέων,  Γιώργος Ντασιώτης, στελέχη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι .

Η Δήμαρχος Λεβαδέων αφού καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους στην έκθεση, αλλά και τους πολίτες,  που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια, τόνισε την “αναγκαιότητα ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ των φορέων, προκειμένου να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή προβολή του τόπου μας”.

Στο περίπτερο, που βρίσκεται στην αρχή της εισόδου της Έκθεσης,  προβάλλονται τα τουριστικά αξιοθέατα ολόκληρου του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων και σε περίοπτη θέση βρίσκεται η απεικόνιση του νέου Δημαρχείου, οι εργασίες του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη τους έτους.

Share.

Leave A Reply