Μέλη του Εξωραϊστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Αντίκυρας και εθελοντές, ανέλαβαν την πρωτοβουλία για τον καθαρισμό της παραλίας του Αγίου Ισιδώρου.
Σε επιστολή του ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στη δράση αναφέροντας:
“Η δράση σας αποτελεί παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας, εθελοντισμού και αγάπης για τον τόπο μας και το φυσικό περιβάλλον. Χάρη στη δική σας προσπάθεια, η παραλία μας έγινε καθαρότερη, ομορφότερη και πιο φιλόξενη για κατοίκους και επισκέπτες.
Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να συνεχίσετε με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη για τον τόπο μας, εμπνέοντας όλους μας να συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.”




