Τετάρτη, 21 Απριλίου

Ο Φάνης Σπανός υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο νυν  34χρονος αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Φάνης Σπανός  θα διεκδικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξη της Ν.Δ. Η υποψηφιότητα του, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, “κλείδωσε” και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Βέβαια ο κ. Σπανός είχε προ ημερών λάβει το “δαχτυλίδι” της διαδοχής από τον Κώστα Μπακογιάννη καθώς και τη στήριξη από αρκετά μέλη του συνδυασμού του.

Δείτε το βιογραφικό του:
Ο Φάνης Σπανός γεννήθηκε το 1984 στη Χαλκίδα και είναι γιος του επιχειρηματία Χρήστου Σπανού και της ιδιωτικής υπαλλήλου Λίας Βασιλείου, ανιψιός του επί σειρά ετών διατελέσαντος Δημάρχου Χαλκιδέων Γιάννη Σπανού.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Αναστασίου, εκπαιδευτικό από τα Ψαχνά Ευβοίας και πατέρας τριών παιδιών.

Μετά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με ειδίκευση στα Υδραυλικά Έργα και μετέπειτα Διοίκηση Επιχειρήσεων (professional MBA) στο ALBA Graduate Business School.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.

Εργάζεται από το 2008 στην οικογενειακή του επιχείρηση οικοδομικών έργων και έτοιμου σκυροδέματος, ως μηχανικός και από το 2011 ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολεοδομίας και Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Ακόμη, Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ και της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το 2014 ορίστηκε και έκτοτε υπηρετεί ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας στο πλευρό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα, Μπακογιάννη..

Share.

Leave A Reply