Τετάρτη, 21 Απριλίου

Ο Γ. Ταγκαλέγκας απαντά στο Δημήτρη Καραμάνη

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας απαντά στην ανακοίνωση του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα” σχετικά με τους λόγους της αλλαγής αντιδημάρχων δηλώνοντας:
«Μετά την δημοσιοποίηση του “έντονου προβληματισμού” και της “βαθύτατης ανησυχίας” του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα”, θα ήθελα να απαντήσω άμεσα στον κ. Καραμάνη, ώστε να τον καθησυχάσω και να μην τον υποβάλλω στη βάσανο της αναμονής έως την διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Καραμάνη ορθώς αναφέρει πως η ανάκληση Αντιδημάρχου πριν την λήξη της θητείας του απαιτείται να είναι ειδικώς αιτιολογημένη από τον Δήμαρχο, όμως στη δική μας περίπτωση δεν πραγματοποιήθηκε ανάκληση Αντιδημάρχου ή Αντιδημάρχων, αλλά εκ νέου τοποθετήσεις, έπειτα από ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όλων των Αντιδημάρχων.
Θέλω να ελπίζω πως ο κ. Καραμάνης δεν αμφισβητεί το εκ του νόμου δικαίωμα μου να διοικώ τον Δήμο, έχοντας την πλήρη ευθύνη γι’ αυτό και να διανέμω αρμοδιότητες μεταξύ των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας, σύμφωνα με την κρίση μου.
Άλλωστε γι’ αυτό θα κριθώ!»
Share.

Comments are closed.