Πέμπτη, 15 Απριλίου

Ο Γενικός Αρχηγός του ΑΚΟΛ Χρήστος Πολατσίδης στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στα Τρίκαλα συμμετείχε ο γεν.αρχηγός του ΑΚΟΛ Χρήστος Πολατσίδης.

Μετά την παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού από τον Πρόεδρο τους ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και του Οικονομικού απολογισμού από τον ταμία Γιάννη Ψωμιάδη, οι εκπρόσωποι των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας ψήφισαν ΟΜΟΦΩΝΑ τους απολογισμούς.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς λόγω της πανδημίας αλλά και των αποφάσεων της αθλητικής ηγεσίας σχετικά με την περικοπή του προϋπολογισμού αλλά και του αθλητικού νόμου.

Τόνισε ότι το 2019 ήταν ακόμη μια καλή αγωνιστική χρονιά, παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της ομοσπονδίας, τα σωματεία, τους γονείς, τους προπονητές, όσους προσφέρουν στο οικοδόμημα του στίβου και αναφέρθηκε  ιδιαίτερα στα 9.350 καινούρια δελτία, τις 28.000 συμμετοχές σε διασυλλογικούς αγώνες, τις 60.000 συμμετοχές στον κλασσικό μαραθώνιο.

Ο κ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια στα οικονομικά της Ομοσπονδίας λέγοντας ότι επενδύθηκαν διπλάσια ποσά από ότι η κρατική επιχορήγηση για την ανάπτυξη και τις εθνικές ομάδες και ότι  η ομοσπονδία προχώρησε στην σύνταξη υγειονομικών πρωτοκόλλων για αγώνες εντός σταδίου αλλά και εκτός σταδίου για τους αγώνες δρόμου που εγκρίθηκαν από την πολιτεία.

Στη συνέχεια ο ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής  αναφέρθηκε στη περικοπή των 422.000 € από τον προϋπολογισμό, τα προβλήματα που δημιουργούνται με τις αυξημένες δαπάνες και τις ειδικές συνθήκες των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Επίσης αναφέρθηκε στο  μητρώο φορέων και τόνισε ότι είναι η αποθέωση της παραπλάνησης από τη στιγμή που υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία από την Αυτοδιοίκηση. Κλείνοντας προέτρεψε όλους τους συλλόγους να μπουν στο μητρώο και να κάνουν προεγγραφή παρά τις ελλείψεις και την σκοπιμότητα για την οποία έγινε.

Η βουλευτής και πρώην παγκόσμια ρεκορντγούμαν στον ακοντισμό, η Τρικαλινή Σοφία Σακοράφα παραβρέθηκε στη ΓΣ του ΣΕΓΑΣ  και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, δήλωσε φίλη του ΑΚΟΛ και της πόλης, καθότι συγγενικό της πρόσωπο συμμετέχει κάθε χρόνο στις δρομικές μας εκδηλώσεις. Επίσης δεσμεύτηκε ότι στην πρώτη πρόσκληση θα έρθει στη Λιβαδειά.

 

 

Share.

Comments are closed.