Κυριακή, 7 Μαρτίου

Ο “κομματάρχης” Κώστας Μπακογιάννης στη Λιβαδειά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη Λιβαδειά βρέθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Ο πρώτος είχε επαφές με στελέχη της ΝΔ, αλλά και εκτός αυτής, ζητώντας στήριξη του Φάνη Σπανού στο β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο δεύτερος, συνοδευόμενος από εκλεγμένους και μη  περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του επισκέφθηκε κεντρικά σημεία της πόλης και αντάλλαξε χειραψίες με θαμώνες των καφέ.

Ο φόβος ενός “ατυχήματος”  όπως αποκαλούν πιθανή εκλογή του Απόστολου Γκλέτσου έχει θορυβήσει τον Κ. Μπακογιάννη που παίρνει πάνω του “δύσκολες  αποστολές”, τη συσπείρωση της τοπικής ΝΔ  και την άμβλυνση της δυσαρέσκειας όσων δεν κατάφεραν να εκλεγούν.

Κυρίως  όμως τη συσπείρωση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες,  είχε επαφές  με το Δημήτρη Καραμάνη αλλά και τον Άρη Ρούσσαρη.

Πέρα από τη στήριξη Σπανού ο κ. Μπακογιάννης από την πρώτη στιγμή έχει ταχθεί στο πλευρό και του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ταγκαλέγκα τον οποίο επισκέφθηκε στο εκλογικό του κέντρο.

 

Share.

Leave A Reply