Πέμπτη, 15 Απριλίου

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε μέσα από το <a class="ira-keyword-link hasTooltip" style="box-sizing: inherit; background: transparent; text-decoration: none; color: #bf383a;" title="" href="https://www.tvstar.gr/" target="_self" data-original-title="Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας
Είναι ειδησεογραφικός σταθμός, με έμφαση στην τοπική ενημέρωση, για θέματα που αφορούν την Στερεά Ελλάδα, χωρίς να παραλείπονται τα σημαντικότερα Πανελλαδικά και Παγκόσμια γεγονότα.” rel=”noopener noreferrer”>Star Κεντρικής Ελλάδας ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Ο δήμαρχος Σκύρου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Βήμα για Όλους με τον Γιώργο Σιμόπουλο και δήλωσε έτοιμος για την μάχη των περιφερειακών εκλογών ως ανεξάρτητος υποψήφιος, αν και δεν θα έλεγε όχι στην στήριξη από κόμματα τόσο του κοινοβουλίου όσο και εκτός αυτού. Όπως είπε, θα δεχόταν την στήριξη τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την Νέα Δημοκρατία.

Χωρίς να μηδενίσει το έργο των προηγούμενων περιφερειαρχών, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, εκτιμά ότι η περιφέρεια μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο στους τομείς του τουρισμού, της καινοτομίας, του πρωτογενή τομέα, του θερμαλισμού και της βιομηχανίας.

Share.

Leave A Reply