Πέμπτη, 13 Μαΐου

Ο Θηβαίος αθλητής Motocross Λευτέρης Παπαδάκης σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F.I.M mx junior cup που θα διεξαχθεί στην περιοχή του Trentino  της Ιταλίας στις 13-14 Ιουλίου, θα συμμετάσχει ο Θηβαίος νεαρός αθλητής motocross Λευτέρης Παπαδάκης.

Τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Θήβας έχει αναπτυχθεί σημαντικά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και προς αυτή την κατεύθυνση έχει συμβάλει και η Λ.Ε.Μ.Ο.Θ. ( Λέσχη Μοτοσικλετιστών Θήβας), στην οποία αξίζουν  συγχαρητήρια για τις δράσεις και τους αθλητές της. Ο 11χρονος Λευτέρης είναι αθλητής της Λ.Ε.Μ.Ο.Θ. και έχει επιδείξει μεγάλη πρόοδο στη μέχρι σήμερα πορεία του, με αποτέλεσμα να γίνει δεκτός από την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.) και να είναι ένας από τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην κατηγορία MX65 (ηλικίας 10-12 ετών), που είναι το ανώτατο ανταγωνιστικό επίπεδο για το αγώνισμα του Motocross στην ηλικία του.

“Η σκέψη και η θετική μας ενέργεια θα είναι μαζί του. Καλή επιτυχία Λευτέρη! Συγχαρητήρια στη ΛΕ.ΜΟ.Θ και στην Α.Μ.ΛΕ.X (Aθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας) που στηρίζουν τον αθλητή και συνεργάζονται για την ανάδειξη και προώθηση νέων αθλητών καθώς και στους οικείους του” τονίζει σε μήνυμα του ο δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου.

Share.

Leave A Reply