Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου

Οδικά έργα 3,5εκ. ευρώ στη Βοιωτία

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τη διασταύρωση Μαυροματίου ξεκίνησε η κατασκευή πέντε κόμβων, στο οδικό δίκτυο της Βοιωτίας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη,  Φανής Παπαθωμά.

Το έργο αφορά παρεμβάσεις για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας  στην ΠΕΟ Θήβας – Λιβαδειάς – Λαμίας, τμήμα Θήβα – Λιβαδειά – όρια νομών Βοιωτίας Φθιώτιδας, προϋπολογισμών 3,5 εκ. ευρώ.

Περιλαμβάνει πέντε κόμβους : Μιχαηλίδη, Μαυροματίου, Ρωμαίικου, Αγίου Βλασίου και Παρορίου, κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα στο τμήμα του άξονα Θήβα – Λιβαδειά  εντός των πόλεων Αλιάρτου, Χαιρώνειας και των οικισμών της Αγίας Παρασκευής και του Θουρίου.

«Ξεκινάμε  από τον κόμβο του Μαυροματίου όπου σε μήκος 500 και πλέον μέτρων θα  διαπλατυνθεί από εφτά μέτρα σε κάθε πλευρά του δρόμου.

Επίσης διαπλατύνεται ο κάθετος δρόμος εξόδου από το Μαυρομάτι, η κάθετη οδός που καταλήγει στην διασταύρωση Μαυροματίου.

Επεκτείνονται τα υφιστάμενα τεχνικά έργα και ανακατασκευάζονται οι αγωγοί όμβριων και άρδευσης καθώς επίσης και τοποθετείται νέα εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού.Επίσης διανοίγονται παράλληλα με το οδόστρωμα και κάθετα αγροτικοί δρόμοι για την διευκόλυνση των αγροτών μας.

Συνεχίζουμε  δυναμικά ολοκληρώνοντας με παρόμοιους τρόπους και τους πέντε κόμβους στο οδικό μας δίκτυο.

Είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που αναβαθμίζει το οδικό δίκτυο και συμβάλλει στην ασφάλεια των μετακινήσεων των συμπολιτών μας», τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Μιλώντας το πρωί στο ΣΕΙΡΙΟ fm, η κ. Παπαθωμά δήλωσε ότι ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης του έργου είναι τα τέλη του 2020.

Share.

Leave A Reply