Κυριακή, 18 Απριλίου

Οι ΑΠΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεβαδέων της Τετάρτης

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η συζήτηση σχετικά με την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) στο Δήμο Λεβαδέων θα είναι το πρώτο θέμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που έρχεται ως συνέχεια των κινητοποιήσεων για την αποτροπή επέκτασης αιολικού πάρκου στη θέση Σταυρός του Ελικώνα, της εγκατάστασης μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην κοινότητα προφήτη Ηλία και τις άνω των 50 αιτήσεων που έχουν υποβληθεί για αντίστοιχες επενδύσεις στο Δήμο Λεβαδέων.

Ο δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας συμμετείχε εκτάκτως σε τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Στερεάς Ελλάδας, όπου έγινε  δεκτό το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων, για την πραγματοποίηση μιας ειδικής συνεδρίασης, παρουσία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, με κύριο θέμα την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο παροξυσμός αιτήσεων και αδειοδοτήσεων.

Τα υπόλοιπα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης είναι:

  –Υποχρεωτική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και Ο.Π.Δ έτους 2021.( Η αριθμ. 66/2021 Απόφαση της Ο.Ε)  

-Λήψη απόφασης για την οργάνωση  και λειτουργία της Κατασκήνωσης του Δήμου Λεβαδέων στη θέση « Παλιομηλιά » Ελικώνα για το έτος 2021

-Έναρξη –λήξη αρδευτικής περιόδου 2021 και καθορισμός αριθμού θέσεων υδρονομέων

 

Share.

Comments are closed.