Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Οι φήμες οδήγησαν σε παραίτηση το νεοδιορισθέντα Αν. Διοικητή στο Γ.Ν Θηβών

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν καν αναλάβει αναπληρωτής Διοικητής στο Νοσοκομείου Θηβών την παραίτηση του υπέβαλλε προς τον υπουργό Υγείας ο Κωνσταντίνος Τυρηνόπουλος.

Τις τελευταίες ημέρες διακινούνταν πληροφορίες ότι οι πτυχιακές του σπουδές δεν είχαν σχέση με τις απαιτήσεις της διοίκησης ενός νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο κ. Τυρηνόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα  το πτυχίο του στην αρχιτεκτονική, από ιδιωτικό εκπαιδευτήριο βρετανικών συμφερόντων, που λειτουργεί στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα προειδοποιεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσβάλλουν την προσωπικότητα του.

Η ανακοίνωση Τυρηνόπουλου:

Στα πλαίσια της Δημοκρατίας λοιπόν, κατέθεσα την παραίτηση μου στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, από την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ -ΓΝ ΘΗΒΩΝ (ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Ο.Μ. «ΘΗΒΑ».

Είναι εξαιρετικά τιμητικό το γεγονός πως η κυβέρνηση και ο Υπουργός, μου εμπιστεύτηκαν την θέση του Αναπληρωτή διοικητή. Θα εξαντλούσα όλες μου τις δυνάμεις, για να δικαιώσω αυτή την απόφασή τους.

Μου προκάλεσε κατάπληξη και αγανάκτηση το θράσος και η αλαζονεία που επέδειξαν κάποιοι, οι οποίοι θέλησαν να ορίσουν και να εισάγουν νέους όρους και κρίσεις όσον αφορά τα κριτήρια που θα πρέπει να διαθέτει κάποιος/α για να ασχοληθεί με τα κοινά.

Το ήθος μου και η υπερηφάνεια, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό το γεγονός με οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Δεν θα μπω σε αυτές τις μικροπρεπείς διαδικασίες, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Κάποιοι με ανέντιμες μεθόδους ισχυρίζονται και διαδίδουν ψευδή και ανυπόστατα λόγια για εμένα, με σκοπό να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη μου, καθώς και την αμφισβήτηση της προσωπικής και επαγγελματικής μου πορείας. Από εδώ και στο εξής θα κινηθώ νομικά για να σταματήσει αυτή η ανήθικη συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου. Για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου, θα υποβάλω μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την άρση της προσβολής και τη μη επανάληψή της στο μέλλον, όπως και της ικανοποίησης της ηθικής βλάβης, δοθέντος ότι ο σεβασμός της αξίας του ανθρώπου, περιεχόμενο του οποίου αποτελεί και η προστασία της προσωπικότητάς του, προστατεύεται και από το ίδιο το Σύνταγμα.

Share.

Leave A Reply