Δευτέρα, 10 Μαΐου

“Όλοι μαζί για το χωριό μας” την Τ.Κ. Αγίας Τριάδας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με σύνθημα “Όλοι μαζί για το χωριό μας” διεκδικούν την Τ.Κ Αγίας Τριάδας (Στεβενίκο) και παρουσιάζουν τη διακήρυξη της “ανεξάρτητης και δημιουργικής του κίνησης”, όπως την αποκαλούν.

Διαβάστε την ανακοίνωση τους και τα ονόματα των υποψηφίων:

Αποφασίσαμε να κατέβουμε στις τοπικές εκλογές της Αγίας Τριάδας, θεωρώντας ότι με ομαδικό πνεύμα, συνεργασία, πολυφωνία, γνώσεις και θέληση μπορούμε να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε το Στεβενίκο που όλοι ονειρευόμαστε.
Αυτό είναι το δικό μας όραμα.
Το πρόγραμμα μας στηρίζεται περισσότερο σε έργα συντήρησης, αποκατάστασης, ανάπλασης και αναβάθμισης από την μία και και από την άλλη, έναρξης
και θεμελίωσης των προϋποθέσεων δημιουργίας.
Περιλαμβάνει τόσο κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του χωριού μας (αγροτικοί δρόμοι, Αγροτικό Ιατρείο, Γήπεδο,
Πνευματικό Κέντρο κλπ), όσο και έργα που αφορούν την ανάπτυξη, το περιβάλλον και την αισθητική όπως είναι η ανάδειξη του αρχαίου και βυζαντινού πολιτισμού του τόπου μας αλλά και της Λαϊκής Αρβανίτικης Παράδοσής μας, η δημιουργία ομάδων εθελοντών για την ανάδειξη του φυσικού μας πλούτου, η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, η διοργάνωση τακτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, η δημιουργία εργαστηρίων εκμάθησης εικαστικών και λαϊκών τεχνών, κλπ.

Ο Συνδυασμός μας, με επίκεντρο την δράση, την θέληση, την γνώση, την ομαδικότητα και την καινοτομία, αποτελεί μια νέα και τολμηρή πρόταση. Μία πρόταση, που δίνει την ελπίδα, την προοπτική και το όραμα, που όμως, μπορεί να μετουσιωθεί σε πράξη.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμά μας, αλλά να βρείτε και στοιχεία για μας στην ιστοσελίδα μας: https://oloimazi.artmilioti.com

Με εκτίμηση και σεβασμό

Μαρία Μηλιώτη
Ζωή Σπαθή
Χρήστος Καρβούνης
Σοφία Αργυρίου
Νίκος Παπαϊωάννου
Βασίλης Μιχάλης


 • Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα Εικαστικά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ έκανε το MASTER της στην Γλυπτική με υποτροφία στην Academia Αrt Macerata Italia. Μετείχε στον Ερευνητικό Τομέα του τμήματος Εικαστικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης.

  Ως Εικαστικός Καλλιτέχνης έχει εμπειρία ελεύθερου επαγγελματία.

  Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός Εικαστικών Μαθημάτων στην Α’βάθμια και Β’βάθμια Εκπαίδευση.

  Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος της Επιτροπής Εικαστικών Αν.Στερεάς & Ευβοίας .

  Είναι μέλος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων και μέλος των Καλλιτεχνών Κεντρικής Ελλάδας, στην οποία υπήρξε και μέλος του Δ.Σ

  Έχει λάβει μέρος σε σειρά Εικαστικών Εκθέσεων, ενώ εχει επιμεληθεί και οργανώσει μαθητικές εκθέσεις εικαστικών.

  Βραβεύτηκε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Β. Αιγαίου για την μικρού μήκους ταινία της «Όλα ξεκίνησαν το πρωΐ, όλα τελείωσαν το πρωΐ»

  Το δυνατό σημείο της είναι να γεννά ιδέες . Εκεί που υπάρχει πρόβλημα το αντιμετωπίζει άμεσα με έξυπνους τρόπους.

  Γνωρίζει καλά να στήνει πρωτοποριακά προγράμματα και δίνει αξία σε οτιδήποτε οι άλλοι νομίζουν ότι δεν αξίζει. Το αποτέλεσμα συνήθως πείθει και τον πλέον δύσπιστο κάτι που αντιμετωπίζει με χαμόγελο (αν και αργά το καταλάβατε δεν πειράζει, τι να κάνεις να μαλώσεις;) Αυτό που τής αρέσει πολύ είναι να φτιάχνει ομάδες με δουλειά και συλλογικά αποτελέσματα , το όνειρο της είναι να καταφέρει η Ελλάδα να απόκτηση ομαδικότητα.

  Αγαπημένη της φράση: “ την ευτυχία την βρίσκεις με το ήθος σου, και όταν αγαπήσεις πραγματικά των εαυτό σου, βρίσκεις και την αξία σου.”

  Γεννήθηκε το 1962 στον Πειραιά. Έζησε μέχρι το 2012 στην Αθήνα και έκτοτε μετεγκαταστάθηκε στην Αγία Τριάδα, όπου ζει μέχρι τώρα. Είναι μητέρα ενός γυιού.

  Αποφοίτησε από την Θεολογική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1986, και από το Τμήμα Ανάλυσης και Προγραμματισμού Η/Υ, ΣΤΕΦ, ΤΕΙ Αθηνών το 1992.

  Παρακολούθησε σεμινάρια management και τεχνικών πωλήσεων στο Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητος (ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ) και υπήρξε επί 15 ετία υπεύθυνη Πωλήσεων και Ανθρωπίνου Δυναμικού στις εταιρείες Φυσικού αερίου Progas και ΕΦΑ gas, ενω τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.

  Είναι επικοινωνιακή, ενώ έχει βαθειά εμπειρία στην οργάνωση και υλοποίηση οποιουδήποτε πλάνου της ανατεθεί και αναλαμβάνει πάντα με συνέπεια και δυναμική τις υποχρεώσεις της

  Έχει ισχυρή ενσυναίσθηση και αγάπη για τον άνθρωπο και αυτό την οδήγησε να ασχοληθεί για ένα διάστημα με τους ηλικιωμένους στο χωριό.

  Δυνατά της σημεία είναι η πειστικότητα στην συνεργασία, η εμπεριστατωμένη γνώση στον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων και η αφομοίωση νέων στοιχείων.

  Αγαπημένη της φράση: “επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να ξανασηκωθείς”

  Γεννήθηκε το 1936 στην Αγία Τριάδα. Είναι συνταξιούχος, πατέρας 2 παιδιών και παππούς 5 εγγονών.

  Έζησε 7 χρόνια στην Αυστραλία, όπου εργάστηκε σαν αποθηκάριος στις σιδηροδρομικές γραμμές.

  Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε στην Αθήνα και στην Βοιωτία σαν οικοδόμος.

  Διετέλεσε μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίας Τριάδας, όπου διακρίθηκε για την έντονη δράση του.

  Υπηρέτησε σαν Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κορώνειας επί δημάρχου Κων. Τοπολιάτη.

  Υπήρξε Πρόεδρος του Ελαιουργικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Αγ. Τριάδας.

  Σαν υπεύθυνος ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας διοργάνωσε πληθώρα εκδρομών και σε κάθε δράση που αφορούσε την κοινότητα υπήρξε πάντοτε παρών.

  Συνταξιούχος.

  Γεννήθηκε στην Αγία Τριάδα το 1945.

  Πατέρας τριών παιδιών και παππούς 6 εγγονών.

  Εργάστηκε σαν οικοδόμος στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας επί σειρά ετών, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τις αγροτικές καλλιέργειες.

  Υπήρξε ταμίας του Ελαιουργικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Αγίας Τριάδας και μέλος του οικοδομικού σωματείου Λιβαδειάς.

  Γεννήθηκε στην Αγία Τριάδα το 1933. Είναι συνταξιούχος και παιδί πολύτεκνης οικογένειας, πράγμα που τον ανάγκασε να βγει στην αγορά εργασίας από πολύ μικρή ηλικία.

  Σε ηλικία 18 ετών μετώκησε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε για σειρά ετών.

  Κυριότερο επάγγελμα του: ελαιοχρωματιστής

  Μπήκε από νωρίς στο Συνδικαλιστικό Κίνημα και μετείχε σε όλους τους αγώνες του κλάδου του ενεργά.

 • Γεννήθηκε στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας το 1945

  Είναι μητέρα ενός γυιού

  Ολοκλήρωσε την βασική της εκπαίδευση  στην Αγία Τριάδα, ενώ η μέση εκπαίδευσή της ολοκληρώθηκε στην Αθήνα

  Εργάστηκε στην δική της βιοτεχνία ετοίμων ενδυμάτων στην Αθήνα, αρχικά, και αργότερα στην Αγία Τριάδα,

  Τα τελευταία 20 χρόνια ζει μόνιμα στην Αγ. Τριάδα

Share.

Leave A Reply