Δευτέρα, 8 Μαρτίου

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της (Κ.Ε.ΔΗ.Λ)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ) για τους καλοκαιρινούς μήνες με στόχο την ενσωμάτωση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε παιδιά ωφελούμενων του προγράμματος “ESTIA”, που υλοποιείται στη Λιβαδειά σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Περισσότερα από 50 παιδιά ηλικίας 8 έως 15 χρονών είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που διοργανώθηκαν από διάφορους φορείς της πόλης.

Συγκεκριμένα, κορίτσια ηλικίας  10 – 12 ετών συμμετείχαν στο 6ο Summer Basketball Camp του Απόλλωνα που διοργανώθηκε από 18 έως 22 Ιουνίου 2019 με στόχο την γνωριμία τους με το άθλημα και τις τεχνικές του. Παράλληλα, οι μικροί ωφελούμενοι παρακολούθησαν μαθήματα κολύμβησης σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.).

Επιπλέον, από τις 8 έως τις 31 Ιουλίου 2019 διοργανώθηκε από την Κ.Ε.ΔΗ.Λ. «Εργαστήριο Κεραμικής», όπου τα παιδιά έμαθαν την τέχνη της κεραμικής, εκφράστηκαν μέσω του πηλού κατασκευάζοντας και βάφοντας αντικείμενα. Ήρθαν σε επαφή με υλικά και εργαλεία και ανέπτυξαν την συνεργασία.

Τέλος, συνεχίζονται τα θερινά τμήματα γυμναστικής για γυναίκες από τον Δήμο Λεβαδέων στο Κλειστό Γυμναστήριο, όπου συμμετέχουν ενεργά περισσότερες από 10 γυναίκες, ωφελούμενες του προγράμματος, θέλοντας να εντάξουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων ευχαριστεί για την αγαστή συνεργασία τους, τον ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Λιβαδειάς, τον Αθλητικό και Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.) και το ΚΕΚ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας διδασκαλίας για την υλοποίηση της δράσης της κεραμικής.

Share.

Leave A Reply