Δευτέρα, 17 Μαΐου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 8ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Χορωδιών

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η 8η συνάντηση φιλαρμονικών, στα πλαίσια των “Τροφωνίων 2018”, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, την περασμένη Κυριακή.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ρεπερτόριο από ελληνικά και ξένα τραγούδια μαζί με τη Δημοτική Φιλαρμονική Διρφύων – Μεσσαπίων ενθουσίασαν τους ακροατές.

Η φιλαρμονική του Δήμου Λεβαδέων με Αρχιμουσικό τον Γιώργο Κοσμίδη και τα 45 μέλη της έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και είχαν μια εξαιρετική απόδοση.

Στη συνάντηση φιλαρμονικών έπαιξαν τρεις νέοι μουσικοί  από τη Λιβαδειά, κιθάρα, ο Νίκος Γκίκας, τραγούδι, η Ελίνα Τσολάνα και η  Κωνσταντίνα Μπάνα, τους οποίους ο Δήμος ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους.

Τη  Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και πάλι στην Κεντρική Πλατεία, πραγματοποιήθηκε και το 8ο Φεστιβάλ Χορωδιών, στο οποίο συμμετείχαν η Χορωδία του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς, η Βοιωτική Χορωδία Μικρασιατών “Χρυσόστομος Σμύρνης”, η Δημοτική Χορωδία Λιβαδειάς, η Δημοτική Χορωδία Αλμυρού Βόλου και η Χορωδία “Ευεστώ” του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Share.

Leave A Reply