Κυριακή, 7 Μαρτίου

Ολομέτωπη επίθεση Πούλου σε Ταγκαλέγκα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα εξαπέλυσε η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου προς το συνυποψήφιο της Γιάννη Ταγκαλέγκα, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στη 1 το μεσημέρι.

Αρχικά τον κατηγόρησε ότι φοβήθηκε να πάει στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ που είχε κληθεί αλλά προτίμησε τον “μονόλογο”.

Του καταλόγισε ανυπαρξία προγράμματος με  “copy paste” αναφορές χωρίς τεκμηριωμένες προτάσεις για θέματα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, το νέο δημαρχείο και η διαχείριση του προσφυγικού.

Αντιπαρέθεσε το δικό της πρόγραμμα για το οποίο, όπως είπε η κ. Πούλου, η δημοτική αρχή  δούλεψε σκληρά.Πάνω από 150 έργα με προϋπολογισμό 60 εκατ. ευρώ είτε έχουν κατασκευαστεί είτε βρίσκονται σε φάση υλοποίησης. Ιδιαίτερη εντύπωση, με σαφείς υπαινιγμούς,  προκάλεσε η φράση της ότι  “αυτά τα λεφτά βρίσκονται στο ταμείο του Δήμου και προκαλούν το ενδιαφέρον πολλών”.

Δεν πρόκειται για Συμφωνία Προοπτικής αλλά Οπισθοδρόμησης ήταν το καυστικό σχόλιο της για το συνδυασμό Ταγκαλέγκα.

Αιχμηρή ήταν και ως προς τα πρόσωπα που στηρίζουν τον κ. Ταγκαλέγκα κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον πρώην νομάρχη Νίκο Στάμο, στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Αγνιάδη και στον πρώην δήμαρχο Νίκο Παπαγγελή. Για το τι της παρέδωσε ο Ν. Παπαγγελής, όταν ανέλαβε τα καθήκοντα της δημάρχου το 2014, ήταν αποκαλυπτική υπογραμμίζοντας ότι δεν προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να μην ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου.

Η κ. Πούλου αναφέρθηκε και στην εμπλοκή της Εκκλησίας  στον προεκλογικό αγώνα, εξαιρώντας τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και το Μητροπολίτη Γεώργιο.

“Δεν θεωρώ ότι εμπλέκονται αλλά κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομα τους χωρίς να ντρέπονται, ενώ η Εκκλησία θα πρεπε να είναι πάνω από όλους μας” ήταν η χαρακτηριστική της φράση.

Η κ. Πούλου ζήτησε συγγνώμη από τους δημότες επειδή ασχολήθηκε περισσότερο με τα μεγάλα έργα και όχι με τα προβλήματα της καθημερινότητας δεσμευόμενη  ότι στην επόμενη θητεία της θα αφιερωθεί σε αυτά.

Τέλος ζήτησε την εμπιστοσύνη  των πολιτών για την ολοκλήρωση του έργου της και τους κάλεσε να μην επαναπαυθούν να πάνε να ψηφίσουν και να δώσουν τη νίκη στο συνδυασμό της.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Γ. Πούλου

 

Share.

Leave A Reply