Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

Ομαλά η κυκλοφορία στο Δ. Λεβαδέων-ανοικτές κλιματιζόμενες αίθουσες

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία σε ολόκληρο το επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Λεβαδέων, τα ορεινά του οποίου πλήττονται από τις χιονοπτώσεις των τελευταίων ωρών.

Ωστόσο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, είτε πεζή ή οδικώς και να τις περιορίσουν στις πλέον αναγκαίες.

Μηχανήματα του Δήμου και ιδιωτών επιχειρούν στο δημοτικό δίκτυο για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων παγετού.

Καλούνται οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Ελικώνα (Κυριάκι, Αγία Τριάδα, Αγία Άννα, Κορώνεια) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους αλυσίδες, διότι η χιονόπτωση συνεχίζεται και από τις απογευματινές – βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στη Λιβαδειά, σήμερα, ο Δήμος Λεβαδέων ανακοινώνει ότι η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραμείνει ανοιχτή από 12:00 – 20:00.

Από την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 θα είναι ανοιχτές οι αίθουσες τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και του ΚΑΠΗ στην οδό Δωδεκανήσου από τις 08:00 – 20:00.

Σε περίπτωση ανάγκης οι δημότες παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 6977-975251.

Share.

Leave A Reply