Πέμπτη, 6 Μαΐου

Παραιτήθηκε η Γιώτα Πούλου- παραμένει δημοτική σύμβουλος

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την παραίτηση της από τα καθήκοντα της δημάρχου Λεβαδέων ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα η  Γιώτα Πούλου εξαιτίας της καθόδου της στις προσεχείς εθνικές εκλογές  με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι διαδικασίες αντικατάστασης της ξεκίνησαν με την κατάθεση της παραίτησης της στο Πρωτοδικείο και τη σύγκλιση της δημοτικής της ομάδας,  αύριο Τετάρτη, για την εκλογή του διάδοχου της.

Ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος θα καλέσει το συνδυασμό και μέσω μυστικής ψηφοφορίας θα αναδειχθεί ο νέος δήμαρχος, μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, στις 31 Αυγούστου, που η σκυτάλη θα περάσει στον επόμενο δήμαρχο Γιάννη Ταγκαλέγκα.

Η Γιώτα Πούλου δήλωσε ότι οι εν ενεργεία αντιδήμαρχοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους, για να μην διαταραχτεί η λειτουργία του δήμου και ο αντικαταστάτης της θα πρέπει να είναι  άνευ αρμοδιοτήτων.

Σχετικά με την υποψηφιότητα της στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δεσμεύτηκε εάν την τιμήσουν οι πολίτες να εργαστεί με τον ίδιο ζήλο όπως και στο Δήμο Λεβαδέων και τόνισε:

“Αν με τιμήσουν οι Βοιωτοί πολίτες θα αγωνιστώ με τον ίδιο ζήλο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο νομό με την ίδια επιμονή, υπομονή και αποτελεσματικότητα που εργάστηκα και στο Δήμο Λεβαδέων” .

Αποκάλυψε δε ότι την απόφαση να είναι υποψήφια βουλευτής την έλαβε το βράδυ της 2ης Κυριακής των δημοτικών εκλογών.

Η Γιώτα Πούλου, όπως είπε,  θα παραμείνει δημοτική σύμβουλος και την τρέχουσα δημοτική περίοδο αλλά και  τη νέα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών.

 

 

Share.

Leave A Reply