Δευτέρα, 19 Απριλίου

Παραμένει στη ΔΕΠΟΔΑΛ ο Δήμος Ορχομενού

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ενισχυμένη πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού  στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση έδωσε τέλος σ` ένα πολύ σημαντικό θέμα όσον αφορά τη μελλοντική διαχείριση των απορριμμάτων στην περιοχή μας – συντάσσοντας τις δυνάμεις του με την ολοκληρωμένη  πρόταση της ΔΕΠΟΔΑΛ ΑΕ ΟΤΑ, αποχωρώντας ταυτόχρονα από τον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. (σύμφωνα με τις επιταγές του Κλεισθένη,  ο οποίος τροποποιεί τον Ν. 4071) . Παράλληλα έδωσαν τέλος στις  επί μέρους αντιθέσεις  που είχαν σχηματιστεί στους κόλπους των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας.

Η συνεδρίαση, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε σε διάρκεια, δίνοντας εν τέλει  «ψήφο εμπιστοσύνης» στην πρόταση που μετέφερε στο σώμα η Δήμαρχος Λεβαδεών και Πρόεδρος της ΔΕΠΟΔΑΛ ΑΕ ΟΤΑ κα Γιώτα Πούλου, με την οποία συμφώνησε η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων.

Υπέρ του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. ψήφισε η κα Έλενα Γεωργίου, παρών ο κ. Γιάννης Τσιάμης ενώ από την ψηφοφορία απείχε ο κ. Κώστας Ξηρογιάννης, με το επιχείρημα ότι δεν υπήρξε ξεκάθαρη εισήγηση από τη Δημοτική Αρχή γι` αυτό το μείζον θέμα. Θα επανέλθουμε…

Από ORCHOMENOS-PRESS

Share.

Leave A Reply