Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Παράταση της υποβολής αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δ. Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμος Λεβαδέων, ενημερώνει ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεως για συμμετοχή στα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης που λειτουργεί ο Δήμος.

Από Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 έως την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού καταρτιζομένων για τη λειτουργία των κάτωθι τμημάτων.

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1 Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα- e-επιχειρείν 25
2 Σύνταξη εγγράφων – φορμών 50
3 Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο(Ι) 50
4 Σύνδεση Σχολείου – Οικογένειας 50
5 Αρωματικά – Φαρμακευτικά Φυτά 25
6 Εργαστήρι δημιουργίας Κοσμήματος 50

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  ή στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λεβαδέων :

Τηλ. :2261 3 50860

Ταχ. Διεύθυνση: Σοφοκλέους 15, Λιβαδειά

Email: gpapakonstantinou@livadia.gr

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που θα υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου Λιβαδειάς (ημιώροφος Δημαρχείου) καθημερινά 8:30-14:00,  απαραίτητα με φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

 

 

Share.

Leave A Reply